//[//wbcr_php_snippet id=”33491″]


Opdateret biloversigt er dannet...

Opdateret ibyttetagne biler er dannet...

//[//wbcr_php_snippet id=”8079″]
//[//wbcr_php_snippet id=”6884″]

CarGarantieDu får den største tryghed når du køber eller leaser bilen hos Weiss Leasing

Vi leverer nemlig vores biler med en Basis CarGarantie forsikring.
Det er et spørgsmål om tryghed for vores kunder. En tryghed som kunderne endda får sort på hvidt, samtidig med at de køber eller leaser bil hos os.
Selv om bilerne bliver testet og gennemgået af professionelle fagfolk kan der, når uheldet er ude, opstå situationer, der kræver en reparation. Med CarGarantie forsikringen har Weiss Leasing sikret dig mod de største økonomiske overraskelser, af negativ art.Hvad er det du får med CarGarantie?

CarGarantie er et forsikringsprodukt, som du helt automatisk får med til din nyere brugte bil. Du får en CarGarantie Basis forsikring med i handelen. Det er jo sådan at forsikringer er noget man håber at man aldrig får brug for. Basis udgaven dækker bilens drivlinie, d.v.s motor, kobling og gearkasse – altså typisk de dyrere ting, hvis uheldet er ude.
Ud over Basis, findes der 2 niveauer du som kunde har mulighed for at tilkøbe hvis du ønsker at være yderligere sikret. De hedder Comfort og Comfort Plus (læs mere om disse på CarGaranties hjemmeside hvor du også kan læse hvad der helt præcis dækkes). Med disse tillægsforsikringer får du dækket henholdsvis bilens øvrige mekaniske systemer, og/eller de elektriske systemer. Skulle uheldet alligevel være ude er CarGarantie din sikkerhed for dækning af sådanne uforudsete omkostninger og hurtig reparation hos et godkendt værksted.


Cargarantie, garantiforsikring


Mercedes AMG Motorrum
Garanterede kontante fordele ved CarGarantie
  • Høj sikring mod store reparationsomkostninger
  • Du undgår likviditetstræk i tilfælde af større reparation
  • Du slipper for at lægge penge ud ved forsikringssager
  • Gælder i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)