Opgrader til en CarGarantie derr dækker mere

CarGarantie er et forsikringsprodukt, som du helt automatisk får med til din nyere brugte bil. Du får en CarGarantie Basis forsikring med i handelen. Det er jo sådan at forsikringer er noget man håber at man aldrig får brug for. Basis udgaven dækker bilens drivlinie, d.v.s motor, kobling og gearkasse – altså typisk de dyrere ting, hvis uheldet er ude.

Ud over Basis, findes der 2 niveauer du som kunde har mulighed for at tilkøbe hvis du ønsker at være yderligere sikret. De hedder Comfort 100 og Comfort 100 Plus. Læs mere om disse i listerne nedenfor, eller på CarGaranties hjemmeside hvor du også kan læse hvad der helt præcis dækkes). Med disse tillægsforsikringer får du dækket henholdsvis bilens øvrige mekaniske systemer, og/eller de elektriske systemer. Så skulle uheldet alligevel, mod forventning, være ude er CarGarantie din sikkerhed for dækning af sådanne uforudsete omkostninger og hurtig reparation hos et godkendt værksted. Prisen for at tilkøbe en sådan opgradering, typisk for et år, afhænger af den konkrete bil. Indhent gerne et tilbud.

Andre sider der kunne være interssante

  • Læs om de forskellige typer af leasing Læs forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om de forskellige typer af leasing Læs om fordele og regler ved Privatleasing Læs om fordele og regler ved Flexleasing