CarGarantie

Du får den største tryghed når du køber eller leaser bilen hos Weiss Leasing

Vi leverer nemlig vores biler med en CarGarantie Basic forsikring.
Det er et spørgsmål om tryghed for vores kunder. En tryghed som kunderne endda får sort på hvidt, samtidig med at de køber eller leaser bil hos os.
Selv om bilerne bliver testet og gennemgået af professionelle fagfolk kan der, når uheldet er ude, opstå situationer, der kræver en reparation. Med CarGarantie forsikringen har Weiss Leasing sikret dig mod de største økonomiske overraskelser, af negativ art.Hvad er det du får med CarGarantie?

CarGarantie er et forsikringsprodukt, som du helt automatisk får med til din nyere brugte bil. Du får en CarGarantie Basic forsikring med i handelen. Basic udgaven dækker bilens drivlinie, d.v.s motor, kobling og gearkasse – altså typisk de dyrere ting, hvis uheldet er ude.

Ud over Basic findes der to niveauer, du som kunde har mulighed for at tilkøbe, hvis du ønsker at være yderligere sikret. Med en af disse tillægsforsikringer får du dækket henholdsvis bilens øvrige mekaniske systemer, og/eller de elektriske systemer. Skulle uheldet alligevel være ude, er CarGarantie din sikkerhed for dækning af sådanne uforudsete omkostninger og hurtig reparation hos et godkendt værksted.

Cargarantie, garantiforsikringMercedes AMG Motorrum
Garanterede kontante fordele ved CarGarantie

  • Høj sikring mod store reparationsomkostninger
  • Du undgår likviditetstræk i tilfælde af større reparation
  • Du slipper for at lægge penge ud ved forsikringssager
  • Gælder i hele Europa

Opgrader til en CarGarantie, der dækker mere

CarGarantie Basis er det forsikringsprodukt, som du helt automatisk får med til din nyere brugte bil, når du køber den hos os. Basisudgaven dækker bilens drivlinie, d.v.s motor, kobling og gearkasse – altså typisk de dyrere ting, hvis uheldet er ude.

Ud over Basis, findes der to niveauer, du har mulighed for at tilkøbe, hvis du ønsker at være yderligere sikret. De hedder Comfort, Comfort Plus og Comfort Plus 150. Læs mere om disse på CarGaranties hjemmeside, hvor du også kan læse hvad der helt præcis dækkes. Med disse tillægsforsikringer får du dækket henholdsvis bilens øvrige mekaniske systemer, og/eller de elektriske systemer. Så skulle uheldet alligevel, mod forventning, være ude, er CarGarantie din sikkerhed for dækning af sådanne uforudsete omkostninger og hurtig reparation hos et godkendt værksted.
Andre emner omkring leasing:

Forskellige leasingformer, Privatleasing, Flexleasing, Splitleasing, Erhvervsleasing, Fornyelse Leasingaaftale

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)