Flexleasing

Flexleasing som finansieringsform

I Danmark har vi en registreringsafgift på hele 150 procent på nye biler. Det betyder, at særligt dyrere biler med et højt udstyrsniveau kan udgøre en meget stor investering.

Her kan Flexleasing være relevant som finansieringsform, fordi du undgår at betale den høje registreringsafgift som et engangsbeløb. Du kan nøjes med en månedlig ydelse, der kun udgør en lille procentdel af registreringsafgiften. Den største økonomiske fordel får du derfor, hvis du leaser en bil i den dyrere ende af skalaen. Den del af den månedlige leasingydelse, der går til registreringsafgift, beregnes ud fra bilens vurderede pris og bilens alder.


Fordele ved Flexleasing

  • Pengebindingen i bilen ved Flexleasing er mindre end ved traditionelt bilkøb, fordi du blot skal betale 0,5% eller 1% i registreringsafgift hver måned, alt efter bilens alder. Leasingydelsen er endvidere en driftsomkostning, der kan trækkes fra i dit regnskab. Momsen kan du modregne i dit momsregnskab.
  • Flexleasing giver mulighed for korttidsleasing, så du f.eks. kan skifte imellem en cabriolet til sommeren og en SUV til vinteren.
  • Antallet af købere større efter endt leasingperiode, fordi der ikke er registreringsafgift på køretøjet, og det derfor nemmere kan sælges til en køber i udlandet.
  • Værditabet på en bil, der er flexleaset, er mindre, fordi der ikke er betalt fuld registreringsafgift, og værditabet kun skal beregnes af bilens værdi uden afgift.
  • Bilforsikringen er billigere, fordi bilen blot skal forsikres for bilens værdi uden registreringsafgift.
  • Afhængig af behovet kan du flexlease bilen i 1, 2 eller 3 år med mulighed for forlængelse.
Endnu en fordel ved at Flexlease hos Weiss Leasing:

Når leasingperioden udløber har leasingtageren selv ansvaret for at købe eller sælge bilen, men hos Weiss Leasing er vi gerne behjælpelige med at afhænde den gennem vores omfattende netværk. Afhængig af bilens historie, mærke og stand kan vi i nogle tilfælde selv være interesseret i at købe den.

Flexleasing af nyere biler


Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)