Fornyelse af leasingaftale


Udløber din leasingaftale snart? Lad os give dig et tilbud på den ny aftale!

Uanset om din nuværende leasingbil er leaset hos os eller hos et andet leasingselskab, så er vi altid parate til at give dig professionel og personlig rådgivning, helt uforpligtende.

Udfyld felterne nederst på denne side, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi gør det nemmere for dig at forny din leasingkontrakt. Formentlig kan vi også gøre det både bedre og billigere. Vi udarbejder et tilbud på hvad de næste 12 måneder vil koste dig hos os. Hvis du ikke allerede har aftale hos Weiss Leasing, men ønsker at skifte til os, klarer vi alt i forbindelse med skiftet – nemmere kan det ikke være.


Forlæng eller lav ny aftale hos Weiss Leasing.

Ved leasingaftalens udløb skal du enten selv købe bilen, anvise en anden leasingtager eller sælge den videre til en tredjepart. Det er dog også muligt enten at forlænge eller helt forny den eksisterende leasingaftale.

Hvis du laver en helt ny leasingaftale på samme bil, skal du stadig ikke betale fuld registreringsafgift. I sammenligning med din tidligere aftale vil registreringsafgiften faktisk blive lavere. Du skal dog betale en ny førstegangsydelse til nedskrivning af bilens restværdi, men den ydelse vil normalt også være lavere i den nye leasingaftale som følge af en ny lavere registreringsafgift og en ny lavere restgæld i bilen. Til gengæld skal du betale et nyt dokumentgebyr, fordi du opretter en ny leasingaftale.

Hvis du allerede nu er parat til at forny din leasingkontrakt, så udfyld nedenstående formular. Hvis du er i tvivl om, hvad der er klogest for dig, så tag os med på råd. Ring, skriv eller bedre – lad os tage et uforpligtende møde.
Ja tak, giv mig et uforpligtende tilbud på fornyelse:
    Fornyelse af leasingaftale, få tilbud fra Weiss Leasing

    Tilmeld dig vores nyhedsbreve
    (Vi sender max. 10-12 stk om året)