Import af brugt Elbil

Overvejer du import af brugt elbil?
Der er på rekordtid sket en total omvæltning på bilmarkedet, både hvad angår køb og leasing. De danske politikere har målrettet arbejdet på at få en større del af de danske bilejere til at vælge en elbil, og det må man sige er lykkedes på noget nær rekordtid. Det er sket ved hjælp af afgiftsændringer, hvor beskatningen af fossildrevne biler har fået et mærkbart hak opad, mens afgifterne på elbiler er blevet sænket. Det har klart fremskyndet denne omstilling, men det er ikke kun det.

Det helt store skred, som er sket inden for det seneste halve til hele år, skyldes også at elbilerne nu er blevet bedre, både hvad rækkevidde, udstyr og generel kvalitet angår. Der tilbydes også et langt bredere udbud af elbiler på markedet. Opladningsmulighederne er ligeledes udbygget kraftigt, så den del er heller ikke længere en hindring. Flere og flere mennesker har uden problemer kørt på ferie i Sydeuropa i elbil. De mange fordomme, der har floreret omkring elbiler, er forstummet hos flere og flere bilkøbere. Og er du en af de få, der endnu ikke har prøvekørt en elbil, så kan det virkelig anbefales, at du får bestilt en prøvetur.

Der er selvfølgelig nogle fakta, som taler henholdsvis for og imod elbil. På plus-siden kan det være ting som køreglæde, lavere driftsomkostninger og støjniveau samt hurtig acceleration. På minus-siden kan det være forhold som tungere biler med dækslid, vinterkulden, der mindsker rækkevidden, dyrere værkstedsbesøg og manglende mulighed for anhængertræk på de mindre elbiler.

Som nævnt er det alene din afgørelse om du skal med på bølgen. Der er selvfølgelig også nogle fakta, som taler henholdsvis for og imod elbil. På plus-siden kan det være ting som køreglæde, lavere driftsomkostninger, støjniveau, hurtig acceleration. På minus-siden kan det være forhold som tungere biler med dækslid, vinterkulde mindsker rækkevidde, manglende mulighed for anhængertræk på de mindre elbiler.

Om du vil tage springet og køre 100% elektrisk, afhænger naturligvis også af dit kørselsbehov og dine prioriteringer. Der bliver stadig færre ulemper ved at køre elbil, og hvis du føler, du kan leve med dem, så er tiden nok inde til at overveje et skifte.
Vil du importere – vi hjælper dig
Blandt andet på grund af en gunstig afgiftspolitik er salget af elbiler også eksploderet i Europa. I Weiss Leasing kan vi se, at der hos mange forhandlere i de forskellige lande står 1-2 år gamle, veludstyrede el-biler til salg. På vores hjemmeside kan du lige nu se 350 leasingberegnede importbiler, hvoraf en betragtelig del er elbiler.

Den 17.december 2023 stoppede Tyskland ganske vist den tilskudsordning til elbiler, som har været med til at forøge omsætningen af elbiler i Tyskland. I praksis betyder dette, at mængden af indregistrerede elbiler i Tyskland vil falde i løbet 2024.

Ophøret af den tyske tilskudsordning vil næppe få den store effekt på importen af veludstyrede elbiler til Danmark. Her i Danmark er elbilerne op til 430.000 nemlig afgiftsfrie. Desuden er der stadig mange elbiler i Tyskland, der har fået tilskuddet frem til den 17. december og derfor vil blive leveret i 2024. Endelig henter vi og andre importører allerede veludstyrede elbiler fra mange andre EU-lande, hvor der også er tilskudsordninger. Det er stadig attraktivt at hente brugte elbiler fra f.eks. især Frankrig, Spanien, Sverige, Italien.

I Weiss Leasing har vi kontakter og hjemtager biler fra det meste af Europa. Det betyder, at vi har mulighed for at importere en næsten ny elbil, hvor fabriksgarantien stadig gælder, med få kilometer på klokken og alt det udstyr, du kan ønske dig. Hvis bilen blot har de rigtige miljøegenskaber og overholder Euro 6 normen, kan den importeres med en forbavsende lav afgift til Danmark. I Weiss Leasing hjælper vi dig gerne med både at finde drømmebilen og med alt det praktiske som f.eks. tjek og besigtigelse, forhandling med sælger, hjemtransport, toldsyn, afgifter, finansiering, evt. klargøring og indregistrering.


Weiss Leasing, import af brugt elbil

Import af brugt elbil, Weiss Leasing

Det er vigtigt at få den helt rigtige ladeløsning når du skifter til elbil.
Se mere herunder.Er du interesseret i at høre mere om import af elbil…

Kontakt os på 22 49 11 99 eller info@weissleasing.dk og lad os drøfte mulighederne for at finde din drømmebil.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)