Import af brugt bil.


Weiss Leasing er med dig hele vejen

Hvis du går hen og forelsker dig i en brugt bil i Tyskland, fundet på f.eks. mobile.de, kan vil tilbyde at klare alt det praktiske for dig. Vi kan tilmed give dig en bindende pris på registreringsafgiften i forbindelse med importen. Vi tager os desuden af opgaver som f.eks. tjek af bilen hos sælger, hjemtransport, klargøring, toldsyn og meget mere. Du kan med andre ord sætte dig til rette i din importerede drømmebil i løbet af en uges tid. Vores speciale er kvalitetsbiler, som f.eks. de tyske premium mærker.
Læs mere om import fra Tyskland her:

Særlige overvejelser ved Hybrid- og Elbil

Hvis du overvejer at importere en el- eller hybridbil, er der nogle andre forhold du også bør gennemtænke. Ud over de rent praktiske forhold, er der også nogle spørgsmål der skal stilles omkring økonomiske forhold som bl.a. afskrivning. Endelig har dit kørselsbehov, og især kørselsmønster, betydning for om du skal vælge det ene eller det andet.

Læs mere om import af Elbil her:


Vi klarer også import af varebil

Hvis det er en varebil/kassevogn du har brug for til din virksomhed, så klarer vi også det. Udvalget på især det tyske marked er stort, så vi vil kunne skaffe en varebil der dækker netop dine ønsker og behov.

Læs mere om import af varebil her:


Få beregnet registreringsafgiften

Hos os kan du også få hjælp til at beregne og fastsætte registreringsafgiften på en bil, som du selv har fundet, f.eks. i Tyskland.

Læs mere om beregning af registreringsafgift her:


Uanset hvad du er til kan vi, ud over rådgivning, tage os af alt det praktiske og have din nye bil hjemme og på plader inden for en uges tid.


Import fra Tyskland, vi hjælpe dig igennem hele praktikkenImport af brugte tyske premium mærkerImport fra Tyskland, Mercedes, Audi, BMW, Volvo m.fl

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)