Import fra Tyskland

Importer bilen – det er lettere, end du tror

Markedet for brugte biler i Tyskland er enormt.
Hvis du har svært ved at finde din drømmebil i Danmark, så guider vi dig hele vejen til det gigantiske tyske marked, som er Europas største. Her er mulighederne for at finde lige præcis den model og de specifikationer, du søger, enorme.

Vores erfaring og veludbyggede netværk af tyske samarbejdspartnere – herunder bl.a. DEKRA – kan finde bilen for dig til en aftalt pris. Vil du hellere selv undersøge markedet, står vi uden forbindende til rådighed med information, viden og erfaring i den rigtige brug af de relevante søgemaskiner som f.eks. mobile.de eller autoscout.de.

Du kan importere bilen fra Tyskland – og lease den.
Uanset hvilken metode, du ønsker at anvende, hjælper vi dig til at gøre din proces struktureret og målrettet. Med andre ord – vi minimerer din risiko og dit besvær. På den måde får du lettere ved at afgøre, om leasing er det rigtige for dig – og i givet fald hvilken drømmebil, vi skal håndplukke til dig i Tyskland.

Kan du selv importere din brugte bil?
Der er intet, der hindrer dig i selv at tage til Tyskland og købe din drømmebil – men det indebærer ofte en del udfordringer og usikkerhed, eksempelvis inden for momsproblematikken.

For det første er de seriøse bilhuse, der sælger mærkevarerne, tit uvillige til at handle direkte med private fra andre lande, fordi den form for salg erfaringsmæssigt medfører mere administration og mere usikkerhed, end hvis de afsætter bilerne til professionelle opkøbere med et CVR-nummer.

For det andet skal du som privat indkøber være særdeles varsom med at importere en bil, som du har fundet på det grå marked eller hos privatpersoner. Prisen er formentlig væsentlig billigere end hos mærkevareforhandlerne, men risikoen for at købe et ”sminket lig” eller en bil, hvor kilometertælleren er blevet justeret voldsomt ned, er væsentlig større.

Vi samarbejder med seriøse bilforhandlere i Tyskland.
Af samme årsag importer vi i Weiss Leasing kun biler, som vi finder hos seriøse forhandlere af mærkevarer, hvor der er kilometergaranti, komplette udstyrslister og servicebøger. Ydermere tager vores professionelle samarbejdspartnere i Tyskland kontakt til forhandlerne med henblik på at gennemgå og kontrollere bilen fra A-Z. Dette sker af sikkerhedsmæssige grunde, før en eventuel handel indgås.

Vi har opbygget et solidt netværk af nøgleforhandlere i Tyskland, som vi 100 % kan stole på – både hvad angår udvalg, kvalitet og ordholdenhed. Vores netværk omfatter også faste transportører, som gør, at vi kan hjemtage din bil, og have den på plader inden for en uge.

Vores setup giver alle parter tryghed i bilhandelen!


Læs mere om…
Læs om særlige forhold ved import af elbil
Har du brug for en varebil, så er det også muligt
Biler vi har klar til salg eller leasing i øjeblikket
Læs om de forskellige typer af leasing her
Se et udpluk af biler som tilfredse kunder har købt eller leaset hos os

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)