Leasing

Hos Weiss Leasing er vi specialister i privatleasing, men tilbyder gerne alle typer af leasingaftaler. Med udgangspunkt i dine behov skræddersyr vi aftalen med lav eller høj udbetaling og kortere eller længere løbetid.

Flexleasing

Flexleasing gør det muligt at lease luksusbiler uden forudbetalt registreringsafgift. Når du flexleaser, skal du derfor ikke betale de sædvanlige 150% i registreringsafgift for din nye bil. Du kan derimod nøjes med at betale en lille procentdel af registreringsafgiften hver måned. Det månedlige beløb til registreringsafgift beregnes ud fra bilens pris og alder. Værditabet vil kun være af bilen pris uden registreringsafgift. Derfor vil du opnå den største økonomiske fordel, hvis du leaser en bil i den dyre klasse.

Flexleasing til privat eller erhverv

Privatleasing

Private kan også med fordel bruge Flexleasing som en mulighed for at realisere deres bildrøm. Men da fordelene ved Flexleasing/Privatleasing generelt er større ved relativt dyre biler, skal man som leasingtager regne med, at vi taler om biler til minimum 300.000 kr. i Danmark. Med Privatleasing ved du præcis, hvad dine biludgifter er hver måned. Frem for at fremskaffe penge her og nu til at købe bilen, nøjes du med en engangsydelse og en fast månedlig ydelse, som er gældende, så længe leasingaftalen løber. Derudover skal man huske, at leasingkontrakten pålægges moms, som jo ikke kan trækkes fra som privatperson. Derfor kræver hele processen en grundig analyse af personens behov, økonomi og finansieringsmuligheder.

Splitleasing

Splitleasing er en god løsning, hvis du har brug for en bil både til privatbrug og i forbindelse med arbejdet. Hvis bilen bruges 75% på arbejdet og kun 25% privat, betaler arbejdsgiveren 75% af beløbet til leasingaftalen, og du betaler de sidste 25%.

Det kræver blot, at du er parat til at lave kørebog (smart GPS-styret elektronisk version findes), og din arbejdsgiver er villig til at indgå en splitaftale. Hvad angår kørebogen, findes der i dag smarte GPS-baserede versioner, som gør det rimelig enkelt at indføre. Er begge disse forudsætninger på plads, er der mange penge at spare.

Splitleasing giver bedst mening, hvis du har et ønske om at køre i en dyrere bil og samtidig har et forholdsvis begrænset privat kørselsbehov. Som en tommelfingerregel skal den private andel helst være under 40% af de kørte kilometer.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er beregnet til virksomheder, der har brug for biler til erhvervsmæssige formål, og som ikke har lyst til at binde stor kapital i en bilpark.

Ved erhvervsleasing har virksomheden ikke én stor udgift i forbindelse med anskaffelser, men i stedet en fast løbende leasingydelse, som er lettere at budgettere efter. Det betyder en lavere belastning af virksomhedens likviditet. Virksomheden kan fratrækken dele af momsen på leasingydelsen, ligesom selve leasingydelsen naturligvis er fuld fradragsberettiget, så længe bilen ikke bruges til private formål.

Tryghed og garanti til dig som kunde

Alle leasede biler hos os leveres med en 1 års Garantiforsikring fra Cargarantie…

Cargarantie, garantiforsikring

Vi følger dig hele vejen med netop din bil

Hvis vi ikke har den bil på lager, som du ønsker dig, skaffer vi den hurtigt hjem. Har du selv fundet din bil i udlandet, men er usikker på resten af processen med hjemtagning mv., så klarer vi resten. Som regel har vi bilen hjemme og klar til levering inden for en uge.

 

Se en lille animationsvideo om Weiss Leasing…

Læs mere om…
Import af brugte biler fra Tyskland
Biler vi har klar til salg eller leasing i øjeblikket
Skal du forny eller forlænge din leasingaftale, så læs her
Se et udpluk af biler som tilfredse kunder har købt eller leaset hos os

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)