Import af El-bil

Er du også kommet til en skillelinje, og overvejer du en el-bil?
Der er på rekordtid sket en total omvæltning på bilmarkedet, både hvad angår køb og leasing. De danske politikere har målrettet arbejdet på at få en større del af de danske bilejere til at vælge en el-bil, og det må man sige er lykkedes på noget nær rekordtid. Det er sket ved hjælp af afgiftsændringer, hvor beskatningen af fossildrevne biler har fået et mærkbart hak opad, mens afgifterne på el-biler er blevet sænket. Det har klart fremskyndet denne omstilling, men det er ikke kun det.

Det helt store skred, som er sket inden for det seneste halve til hele år, skyldes også at el-bilerne nu er blevet bedre, både hvad rækkevidde, udstyr og generel kvalitet angår. Der tilbydes også et langt bredere udbud af el-biler på markedet. Opladningsmulighederne er ligeledes udbygget kraftigt, så den del er heller ikke længere en hindring. Masse af mennesker har uden problemer af nogen art kørt på ferie i Sydeuropa i el-bil. De mange fordomme der har floreret omkring elbiler er forstummet hos langt hovedparten af bilkøbere. Og er du en af de få der endnu ikke har prøvekørt en elbil, så kan det kun gå for langsomt med at få bestilt en prøvetur.

I starten var det især Hybrid og plugin-hybrider der blev solgt. Men senere blev der sået tvivl om hvor “grønne” disse biltyper rent faktisk er. Så i dag er det de rene el-biler der sælges langt mest.

Som nævnt er det alene din afgørelse om du skal med på bølgen. Der er selvfølgelig også nogle fakta, som taler henholdsvis for og imod el-bil. På plus-siden kan det være ting som køreglæde, lavere driftsomkostninger, støjniveau, hurtig acceleration. På minus-siden kan det være forhold som tungere biler med dækslid, vinterkulde mindsker rækkevidde, manglende mulighed for anhængertræk på de mindre el-biler.

Om du vil tage springet og køre 100% elektrisk, afhænger naturligvis også af dit kørselsbehov og dine prioriteringer. Hvis du føler at du kan leve med de ulemper – der i takt med udviklingen bliver mindre og mindre – der er ved at køre el-bil, så er tiden nok inde til et skifte.
Weiss Leasing hjælper dig
Mens det naturligvis er din afgørelse, om du fortsat vil køre i et fossildrevet køretøj eller ønsker at skifte til en el-bil, så er det et faktum, at salget af el-biler er steget, også i Tyskland, begunstiget af nedsatte afgifter. Det samme er sket her i landet, hvis vi sammenligner med blot få måneder tilbage. I Weiss Leasing kan vi se, at de autoriserede tyske forhandlere for tiden har mange 1-2 år gamle, veludstyrede el-biler til salg.

Det betyder, at vi har mulighed for at importere en næsten ny el-bil, hvor fabriksgarantien stadig gælder, med få kilometer på klokken og alt det udstyr, du kan ønske dig. Hvis bilen blot har de rigtige miljøegenskaber og overholder Euro 6 normen, kan den importeres med en forbavsende lav afgift til Danmark.
Brugtbilsmarkedet for el-biler er ganske vist vokset stærkt inden for det seneste års tid, men det er efterspørgselen også. Derfor er der generelt for få brugte el-biler til salg her i landet, til at kunne dække efterspørgselen. I Tyskland får du et meget større udbud, der kan vælges imellem, og til langt bedre priser. Finder vi der bilen til den rette pris og med de rette udstyr, er der højst sandsynligt store penge at spare.

Så hvis du er lun på en nyere brugt el-bil, er Weiss Leasing klar til at hjælpe dig, og vi er gerne med dig hele vejen. Både med at fremsøge drømmebilen, og med at det praktiske som bl.a. tjek og besigtigelse, forhandling med sælger, hjemtransport, toldsyn, afgifter, finansiering, evt. klargøring, indregistrering o.s.v.


Weiss Leasing importerer el-biler

Weiss Leasing importerer el-biler

Det er vigtigt at få den helt rigtige ladeløsning når du skifter til el-bil.
Se mere herunder.


Er du interesseret i at høre mere om import af el-bil…

Kontakt os på 22 49 11 99 eller info@weissleasing.dk og lad os drøfte mulighederne for at finde din drømmebil.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)