Privatleasing

Kan jeg som privatperson flexlease en bil?
Private kan også med fordel bruge flexleasing til at realisere deres bildrøm. Men da fordelene ved Privatleasing generelt er større ved relativt dyre biler, skal man som leasingtager regne med, at vi taler om tre år gamle biler til minimum 300.000 kr., som er taget afgiftsfrit hjem fra udlandet.

Men på trods af dette vælger flere og flere at bruge Privatleasing, fordi udstyrsniveauet på bilerne er højere, frihedsgraderne større og kapitalbindingen samt værditabet mindre.

Dog findes i dag flere eksempler på, at det også kan være fordelagtigt for private at flexlease biler, selvom bilens værdi er lavere end ovennævnte beløb. Det drejer sig f.eks. om sæsonbaserede biler som en cabriolet m.m.

Privatleasing er en overskuelig løsning, og derfor er det også en af de mest anvendte leasingformer. I stedet for at betale hele anskaffelsessummen her og nu, kan du nøjes med en engangsydelse og en fast månedlig ydelse i den periode, leasingaftalen løber. Løbetiden varierer typisk mellem 1-3 år, men den mest brugte er 12 måneder.

Men du skal huske, at leasingkontrakten pålægges moms, som du ikke kan trække fra som privatperson. Derfor kræver hele processen en grundig analyse af dit behov, din økonomi og dine finansieringsmuligheder.

Weiss Leasing giver dig tryghed
Weiss Leasing deltager meget gerne i hele analysen af dine behov og muligheder, så du ikke handler i blinde. Uanset økonomisk råderum og finansieringsform, kan vi finde den bil, der lige netop passer dig. Vi står gerne for import, hjemtransport, toldbehandling m.m. Med vores hjælp kan du inden for ganske få dage være klar til at sætte dig ind i din næste bil.


Privatleasing i korte træk:
Plusser for leasingtager ved Privatleasing er bl.a.

 • lavere udbetaling ift. Billån
 • Billigere kaskoforsikring
 • Hurtig og enkel proces
 • Stor fleksibilitet
 • Dyrere biler gør fordelene større
  Udgifter som leasingtager selv skal afholde:

 • Startydelse
 • Månedlig leasingydelse
 • Grøn ejerafgift
 • Forsikring
Hvis bilen skal bruges både til erhverv og til privat kørsel, bør du overveje om ikke Splitleasing er en løsning.
Læs om de forskellige typer af leasing
Læs om fordele og regler ved Flexleasing
Læs om fordele og regler ved Splitleasing
Læs om fordele og regler ved Erhvervsleasing
Læs mere om fornyelse af eksisterende leasingaaftale
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
(Vi sender max. 10-12 stk om året)