Overvejer du at sælge din bil?

Lad os give et uforpligtende tilbud på din bil

Vi mangler næsten altid gode brugte biler. Ring og få en helt uforpligtende snak med os om, og hvordan, vi kan hjælpe dig. Ring på 22491199, eller udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du sælge din bil?
Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt

  Service overholdt


  Er du interesseret i køb eller leasing af din næste bil, så læs mere om…
  Import af brugte biler fra Tyskland
  Biler vi har klar til salg eller leasing i øjeblikket
  Skal du forny eller forlænge din leasingaftale, så læs her
  Se et udpluk af biler som tilfredse kunder har købt eller leaset hos os
  Hvis du går hen og forelsker dig i en brugt bil i Tyskland, fundet på f.eks. mobile.de, kan vil tilbyde at klare alt det praktiske for dig. Vi kan tilmed give dig en bindende pris på registreringsafgiften. Vi tager os desuden af opgaver som f.eks. tjek at bilen hos sælger, hjemtransport, klargøring, toldsyn og meget mere.


  Vores speciale er nyere BMW, Mercedes, Audi, VW, Volvo, Abarth og Maserati, men vi klarer også andre mærker, hvis det er dit behov. Vi kan både finde og levere netop den bil, du ønsker dig. Sammen med dig skræddersyr vi derefter den helt rigtige leasingaftale og type, som passer til din økonomi og dine behov. Vil du hellere købe bilen, kan det også lade sig gøre. Har du spørgsmål, eller vil du blot vide mere om leasing, så kontakt os endelig. Læs mere her, om de aktuelle forhold omkring leasing.


  Sælg din bil

  Tilmeld dig vores nyhedsbreve
  (Vi sender max. 10-12 stk om året)